Retete din peste

Home Icre de peste

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Vizitatori online

Avem 1 vizitator online

Organizari evenimente
Icre de peste
Icre de peste PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Martie 2011 06:04

Icrele de peste sunt deosebit de cautate pentru valoarea energetica, dar si pentru usurinta in preparare. De cele mai multe ori icrele sunt luate de la mai multe tipuri de pesti si amestecate pentru a dobandii un gust deosebit. Avand in vedere acest lucru nu trebuie sa ne intrebam de ce icrele facute in casa detin un gust cu mult mai bun decat  icrele cumparate de la magazin. Icrele facute in casa sunt considerate a fi mai bune, deoarece acestea se amesteca impreuna cu o cantitate preferentiala de contimente si nu cu o cantitate STAS asa cum se intampla cu icrele de peste cumparate de la magazin.

Icrele de peste se pot consuma in stare proaspata sau sarate si prelucrate in mod special. Initial, toate icrele de peste se preparau in casa, aceasta metoda se mai practica si astazi in familiile care detin pescari sau persoane care considera pescuitul un hobby. Pentru cealalta jumatate a persoanelor care nu considera pescuitul un hobby achizitionarea icrelor de peste este facuta pe metoda clasica; achizitionarea icrelor de peste de la magazin.

Icrele de peste achizitionate de la magazin sunt concepute dupa o metoda clasica in asa fel incat sa poata fi consumate de toata lumea. Icrele sunt de doua feluri:
a) icre rosii;
b) icre negre.
Icrele rosii sunt comercializate intr-un numar foarte mare, deoarece acestea sunt preferate intr-un mod deosebit de consumatorii icrelor de peste.
Icrele negre sunt considerate a fi un deliciu culinar in materie de arta pescareasca. Acestea un comercializate la un pret ridicat ceea ce ii face pe consumatorii icrelor de peste sa prefere icrele rosii.

icrele de peste din comert sunt provenite din doua tipuri de peste:
•    Crap;
•    Hering;
Icrele de Crap sunt mult mai consumate, deoarece acestea detin un continut mai ridicat de ceapa ceea ce le da o savoare aparte. Icrele de Hering sunt preparate intr-o ambianta  de legume si peste. Ceea ce inseamna ca exista un egal intre fiecare. Acestea sunt consumate de asemenea foarte mult. In functie de preferintele consumatorului respectiv.

Ultima actualizare în Luni, 21 Martie 2011 10:08
 



© www.din-peste.ro 2014